Mobil Tarifa Flotta Telefon Előfizetés

Legolcsóbb mobil tarifa előfizetés, flotta kedvezmény, Flotta telefon, Magánszemélyeknek és Cégeknek!
Flottán belül ingyenes telefonálás, 0 forint percdíj, korlátlan telefonálási lehetőségek.

Felhasználási feltételek

A Mobiltarifaflotta.hu felhasználási feltételei:

Az alábbi Felhasználási feltételek a Mobiltarifaflotta.hu felhasználására vonatkozó feltételeket tartalmazzák, amelyeket Ön a Mobiltarifaflotta.hu használatával elfogad.

A Mobiltarifaflotta.hu tartalma az Üzemeltető szellemi tulajdona, és mint ilyen, a szellemi alkotásokat megillető jogvédelem alatt áll. Az Üzemeltető fenntart minden jogot a Mobiltarifaflotta.hu közzétett tartalom (szöveges és grafikai megjelölések, beépített képi és látványelemek, termékcsomag elnevezések, fotók, stb.) felhasználása vonatkozásában, a Mobiltarifaflotta.hu tartalma, illetőleg annak valamely része felhasználása kizárólag az Üzemeltető előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges.

Személyes adatok védelme a weboldalon

A weboldalra elküldött személyes adatokra és személyes adatokat tartalmazó anyagokra a Mobiltarifaflotta.hu oldalon közzétett Adatvédelmi Irányelvekben meghatározott feltételek vonatkoznak.

Felelősség

Nem terheli felelősség az Üzemeltetőt a Mobiltarifaflotta.hu látogatóival szemben azon károkért, amelyek a Mobiltarifaflotta.hu eléréséből és használatából, vagy az elérési és használati lehetőség Üzemeltetőnek fel nem róható hiányából adódnak.

Jogosulatlan vagy a felhasználási jogosultság keretein túlmenő felhasználások esetén az Üzemeltető jogosult a jogsérelem jellegének megfelelő eljárást megindítani.

A honlapot és annak tartalmát mindenki csakis saját felelősségére használhatja. A felhasználók saját felelőssége az információk hitelességének igazolása.

Az Üzemeltető minden esetben feltünteti, amennyiben a Mobiltarifaflotta.hu oldalon harmadik személyek által szolgáltatott, illetőleg tőlük átvett tartalmat jelenít meg, a szolgáltató megnevezésével, és/vagy a szolgáltató weboldalára/ a tartalom külső elérhetőségi helyére történő utalással. Az Üzemeltető a Külső tartalmakért, azok helyességéért, változásáért, a linkek hibájáért felelősséget nem vállal. Az arra jogosult szolgáltató kérése esetén az Üzemeltető törli, vagy módosítja a Külső tartalomra történő hivatkozást.

Adatvédelem

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. A kapcsolattartásért, vagy igénylések elküldéséért személyes adatok megadása is lehetséges.

A jelen felhasználási feltételeket az Üzemeltető bármikor jogosult megváltoztatni, a változások a megváltozott felhasználási feltételek honlapon történő közzététel napján lépnek hatályba.

Főmenü

Kapcsolat

...

Bejelentkezés

A regisztráció nem jár kötelezettséggel.

Felhasználási feltételek